Informatii

Atracție irezistibilă – Noua clasă S de la Mercedes-Benz

20.01.2021 ⋅ 0 comentarii


Ar fi putut exista un moment mai potrivit pentru surprize plăcute ?

Sigur că da , însă Auto Schunn a ales să prezinte noua clasă S de la Mercedes-Benz acum , în prag de sărbători, adăugând un element de noutate  la emoțiile speciale pe care sărbătorile ni le oferă tuturor.

Lansarea noului  model Mercedes-Benz S-Class  a fost așteptată în acest an cu un evantai de emoții , iar pasionații cu o curiozitate  avidă pentru nou iată că sunt răsplătiți . Echipele de specialiști,  pregătiți pentru  a trăi experiența de top în cunoașterea și experimentarea tehnologiilor de avangardă,  sunt și ei impresionați de frumusețea și inteligența pe care o oferă noua clasă S.

Prin ce se remarcă? În ce constă atracția ? Cu ce te cucerește și te uimește ?

Prin fiecare fibră, prin relaxarea la care te invită, prin bucuria formelor cu proporții perfecte, prin eleganța și prestanța cu care se recomandă și prin care te cucerește de la prima vedere.

Noul model al clasei S este locul ideal de refugiu pentru aceia care trăiesc deplasarea cu mașina mai mult decât ca pe o simplă călătorie.

De la scaunul șoferului și până la locurile din spate ești surprins și curiozitatea crește pe măsura ce descoperi cât de prietenos este ambientul:  panoul digital inovator de instrumente cu ecran 3D, cu operare vocală, sistemul MBUX inteligent care te cunoaște în timp și iți vine în întâmpinarea agendei personale.

 Acest nivel de confort este un răsfăț de-a dreptul și este disponibil pentru fiecare pasager, oricare dintre scaune ar alege.  Fiecare scaun este S-Class și îl poți regla cu ajutorul a 19 motorașe, astfel încât este imposibil să nu-ți găsești poziția perfectă și apoi să pornești programul de masaj preferat. Iar sistemul de sunet 4D, cu difuzoare încorporate în scaune este unic în lume.

În noua clasă S ai senzație că ești acasă. Și, mai mult de atât: trăiești sentimentul  că Tu ești Unic. Și de fapt chiar ești, iar  clasa S iți confirmă cu o eleganță demnă, plină de noblețe.

“Motoarele sunt foarte performante și îți oferă toată puterea, iar tehnologia încorporată face condusul plăcut, reconfortant. Accentul pe siguranță este arhicunoscut și dau doar un exemplu: pe timp de noapte, sistemul de iluminare digital al farurilor se adaptează diverselor situații, primind  avertizări vizuale în spațiul luminat din fața mașinii. Pentru aceasta, în fiecare far sunt prevăzute 1,3 milioane de mini oglinzi.” spune Dorin Cura, Manager marketing – vânzări Auto-Schunn Arad.

A conduce un S-Class este despre eleganță și control total. Merită să mergi să-l vezi și să traiesti experiența. Noul S-Class se adresează iubitorilor de artă prin tehnologie, celor care sunt pasionați de frumusețea si inteligența Mercedes-Benz.

Vă așteptăm cu surprize plăcute la showroom-ul Auto Schunn, dealer Mercedes-Benz , în Arad pe calea Radnei nr.247.

Tel: 0742.036.905

www.auto-schunn.ro 

https://www.facebook.com/AutoSchunn

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro