Stire Religie

PS Emilian Crișanul a sfințit astăzi clopotele Paraclisului din incinta Clinicii Laser System și sediul CJA

27.01.2021 ⋅ 0 comentarii

Astăzi, 27 ianuarie, în ziua de prăznuire a Aducerii Moaștelor Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul a sfințit clopotele Paraclisului Arhiepiscopal ,,Sfântul Apostol Andrei” din incinta Clinicii Laser System Vladimirescu și sediul administrativ al Consiliului Județean Arad. 

Continuitate în sfințire și comuniune la Clinica Laser System 


Ziua de 4 iulie a anului 2020 marca viața credincioșilor arădeni printr-un moment cu totul special, prin povestea din spatele momentului trăit la vremea respectivă: punerea pietrei de temelie pentru biserica Paraclisului Eparhial din incinta Clinicii Laser System din Vladimirescu. Aveam să aflăm atunci despre lucrarea domnului manager Asad Fatah Sherzad care, ”deși nu este creștin, făcea dovada unei inimi mai mari decât a unui creștin, înțelegând nevoile și neputințele poporului în mijlocul căruia își desfășoară activitatea cu toată deschiderea și cu multă dragoste.”, după cum spunea Preasfinția Sa, în urmă cu șase luni. 

Astăzi, la jumătate de an de la înălțătorul moment al punerii pietrei de temelie, timpul a fost din nou îmbogățit duhovnicește prin continuarea comuniunii și rugăciunii la Clinica Laser System. Slujba de sfințire a clopotelor s-a săvârșit în prezența domnului Asad Fatah Sherzad, managerul Clinicii Laser System, și a doamnei administrator Maricica Motoi, ctitorii acestei biserici. 

”Clopotul este glasul lui Dumnezeu auzit de credincioși” a spus astăzi Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul. Și gândindu-ne la credincioșii care se vor bucura de glasul lor, nu putem decât să ne gândim că mare bucurie s-a făcut astăzi casei aceleia, care adăpostește parte dintre părinții, bunicii, surorile sau frații noștri aflați în suferință.  

Sfințire și rugăciune la început de an, la sediul adminis... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro