Local Stire

Poliţist local rănit de un bărbat care a spart maşini şi a făcut scandal la Spitalul Judeţean

09.06.2021 ⋅ 0 comentarii

Un poliţist local din Arad, care a intervenit, marţi seara, la un scandal iscat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, a fost rănit de un bărbat care ar fi forţat intrarea în morga unităţii medicale, după care ar fi spart două maşini parcate în zonă, din una furând o trotinetă.

Potrivit Poliţiei Locale Arad, un echipaj a intervenit după un apel care anunţa că un bărbat forţează intrarea în morga spitalului. Când poliţiştii locali au ajuns la locul incidentului, au găsit în parcarea spitalului o maşină spartă, din care bărbatul, care a dispărut, ar fi sustras o trotinetă.

Bărbatul a fost găsit în campusul universitar de lângă spital, unde se certa cu paznicii şi ar fi spart geamurile unei alte maşini, dar şi ferestre ale unor clădiri. El i-ar fi atacat pe agenţi.

"Se manifesta violent la adresa a doi cetăţeni chiar în momentul în care au intervenit poliţiştii locali. Individul i-a atacat şi pe aceştia, folosind ca armă trotineta sustrasă. Până a fost imobilizat, a reuşit să-l rănească pe unul dintre membrii echipajului de ordine publică la mână şi la cot", a informat, miercuri, Poliţia Locală Arad.

Conform sursei citate, agresorul este "un vechi client al Poliţiei Locale, sancţionat în mod repetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice".

"A fost încătuşat şi predat unui echipaj al Poliţiei Municipiului Arad, chemat la faţa locului", a mai transmis sursa citată.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, bărbatul este cercetat pentru furt calificat şi distrugere. AGERPRES