Local Politic

Talida Pop: „Evenimentele organizate de Consiliul Judeţean sunt un succes!”

08.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Consilierul judeţean PNL, Talida Pop, afirmă că evenimentele organizate de Consiliul Judeţean din Arad sunt un succes, fiind bine primite de către cetăţenii din judeţul nostru. Astfel de evenimente au fost  Târgul „Produs în Arad” şi Săptămâna Economiei şi Culturii Arădene care a cuprins Raliul Carpaţi Retro, Târgul Agromalim cât şi Gala administraţiei arădene.

„Cele două evenimente organizate de Consiliul Judeţean au fost frecventate în număr mare de cetăţenii Aradului şi de vizitatori din alte judeţe ale ţării. Târgul «Produs în Arad»  a strâns mii de arădeni care au vizitat standurile producătorilor din întreg judeţul, reuşindu-se astfel o promovare de succes a produselor locale. De asemenea, în cadrul Săptămânii Economiei şi Culturii Arădene au avut loc evenimente importante şi cu tradiţie pentru comunitatea arădeană. Târgul Agromalim organizat de Camera de Comerţ Arad în parteneriat cu CJA a primit la rândul său în decursul celor patru zile mii de persoane pe porţile sale, eveniment prin care s-a promovat agricultura românească, dar în special, am pus din nou în valoare produsele locale. Săptămâna Economiei şi Culturii Arădene s-a terminat cu Gala administraţiei arădene, eveniment prin care ne-am arătat recunoştinţa faţă de administraţiile performante, dar şi faţă de societatea civilă care a rămas implicată în nevoile comunităţii locale”, a transmis consilierul judeţean Talida Pop.

„De asemenea, am plăcerea să vă invit la un alt eveniment organizat de Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean în parteneriat cu Primăria Oraşului Sebiş care va avea loc în data de 11.02.2021 de la ora 19 la Casa de cultură a oraşului Sebiş. Este vorba de «Sebiș Opera Concert» care va aduce în fața publicului un regal de muzică simfonică, în acordurile fine ale Orchestrei de cameră Adagio. Ne vom bucura de prezența unor artiști consacrați, dintre care îi amintim pe Geani Brad, Cosmin Ifrim, Gelu Dobrea, Iulia Merca, Nicoleta Brola și Andres Groza. Vă așteptăm cu drag”, a mai adăugat consilierul judeţean PNL Talida Pop.

URL

fashiondays.ro