Sport Stire

CS Universitatea Arad - RC Bîrlad 15-76, la rugby

20.09.2021 ⋅ 0 comentarii

” Cu burta goală nu se poate face performanță”

Au fost cuvintele antrenorului- jucător arădean Marian Grindei, la finalul primului meci din returul Diviziei Naționale de rugby .

Acest lucru s-a văzut după începutul bun al arădenilor care au și condus în primul sfert de oră cu 5-3.

A fost un simplu foc de paie, pentru că , în condițiile unei pregătiri , atît fizice , dar și tactice, precare, echipa lui Grindei nu putea ava pretenții. Singura motivare a jucătorilor echipei CS Universitatea Arad fiind plăcerea de a juca. Tricourile oferite de firma Dey Security , mult mai frumoase ca ale adversarilor nu au ajutat nici ele la depășirea lipsei de pregătire fizică.

Toată admirația pentru Marius Grindei care se încăpățânează să -și motiveze elevii, ba chiar participă efectiv și la jocuri. Le vorbește frumos , reținându-și deseori frustrarea , dar dacă buget nu e ...nimic nu e.

Ghinionul a fost și că adversarii de sâmbătă ai arădenilor reprezentau una dintre fruntașele clasamentului, un club cu tradiție în rugby-ul românesc, Rulmentul Bîrlad.

Grupul de jucători adunați de Marian Grindei a fost alcătuit din: Roșian, Gabor, Marinca – Bradu, Pintea – Postolachi, Anton, Argintaru – Perici, Rose – Burai, Iștoc, Morcan, Țepurică – Szucs,: Grindei, Popescu, Pasztor, Erdei, Zaharescu.

fashiondays.ro