Informatii

Cum să alegi tipul de videochat care ți se potrivește?

23.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Gata, ai luat într-un final decizia de a te angaja la videochat! În cadrul interviului ți se va adresa și următoarea întrebare: „Ce fel de videochat vrei să faci, adult sau non-adult?” Dacă simți că întrebarea de mai sus te-a încuiat, rândurile următoare sunt pentru tine. Află diferențele cele mai importante între tipurile de videochat existente și ce presupune fiecare. Meriți să iei o decizie informată! 


Tipurile de videochat 


În principiu există doar două tipuri de videochat. Totuși, în ultima vreme, a apărut și un al treilea tip de videochat și anume cel glamour. Haide să descoperim ce presupune fiecare. 


Videochat adult 


Videochatul adult este cel mai cunoscut și, în același timp, și cel mai controversat. În majoritatea cazurilor, utilizatorii sunt interesați de interacțiuni cu tentă erotică în cadrul sesiunilor private și vor aborda îndeosebi subiecte cu tentă sexuală. Jocurile de rol, fanteziile și poate chiar jucăriile sexuale sunt utilizate în acest tip de videochat în care și aspectul fizic are un cuvânt important de spus. 


Videochat non adult 


În cazul videochatului non adult sunt strict interzise atât nuditatea, cât și sexualitatea de orice fel, chiar și în cadrul discuțiilor. E adevărat, acest tip de videochat este mai puțin cunoscut și mai puțin profitabil decât cel antemenționat. Ca model de videochat non adult vei atrage mai mult prin atitudine și prin subiectele pe care le poți aborda, limba străină vorbită bine spre foarte bine fiind absolut necesară. Acest tip de activitate de videochat se bazează pe socializare, nu pe senzualitate. 


Videochat glamour 


Mai nou, din ce în ce mai multe studiouri oferă oportunitatea de a lucra pe ramura de videochat glamour, adică o combinație între cele două tipuri de videochat mai sus menționate. În activitatea de model glamour trebuie mai întâi să legi o relație cu utilizatorul, să te comporți practic precum iubita lui din spațiul virtual, nuditatea și sexualitatea rămânând doar o opțiune. Vei seduce utilizatorul atât prin atitudine, cât și prin felul în care arăți, oferindu-i pachetul complet. 


Cum alegi ce tip de videochat să practici? 


Iată ce întrebări să-ți pui pentru a-ți ușura alegerea 


Câți bani vreau să fac? 


De departe cel mai bine plătit este videochatul adult, deoarece are o mai mare căutare și implică mai multă dezinhibare din partea modelului. Poți face sume frumușele din această activitate deoarece interesul publicului este crescut și utilizatorii sunt dispuși să plătească foarte bine pentru a-și satisface fanteziile. La fel, sume foarte bune pot fi obținute și din videochatul glamour, dar acolo va fi nevoie să investești destul de mult timp în relația cu fiecare utilizator. Varianta non adult este cea mai puțin profitabilă.


Cât de bine pot comunica? 


În videochatul adult mai importante vor fi limbajul nonverbal și senzualitatea, deci nu trebuie să-ți faci la fel de multe griji în ceea ce privește cunoașterea limbii sau a obiceiurilor și culturii utilizatorilor. Pe de altă parte, când vine vorba de videochat glamour sau non-adult, o cunoaștere cât mai amănunțită a limbii și culturii interlocutorilor sunt mai mult decât necesare pentru a iniția o discuție și a lega o relație pe termen lung. 


Cât de mult vreau să mă expun? 


Dacă ești încă timidă și vrei să te limitezi la discuții, cel mai probabil vei opta pentru varianta de videochat non adult sau glamour, unde nuditatea este opțională. Pe de altă parte, dacă ai încredere deplină în atuurile tale fizice și îți dorești ca membrii să te admire și din punct de vedere fizic, poți foarte bine începe cu activitatea de videochat adult. 


Ce tip de videochat crezi că te avantajează? 

fashiondays.ro