Național

Cum impresionezi o femeie: 5 idei de cadouri pentru ea

15.11.2021 ⋅ 0 comentarii

Cadourile sunt un simbol al dragostei și al aprecierii. Acestea sunt oferite la foarte multe ocazii, precum zilele de naștere sau sărbători, însă pot fi dăruite și la o primă întâlnire cu persoana pe care o placi. O femeie va aprecia în primul rând gestul, apoi cadoul în sine. 


Dacă vrei să impresionezi o femeie, să o faci să se simtă specială, iubită și în centrul atenției, însă nu știi ce cadou să îi oferi, atunci iată o listă cu cele mai îndrăgite cadouri pentru doamne și domnișoare!


Set cadou cu cosmetice

Vei merge la sigur cu un set cadou de cosmetice Sephora Collection care să conțină produse de calitate și potrivite pentru persoana pe care o placi. Dacă ești la prima întâlnire, atunci alege un fard de pleoape cu o paletă cromatică variată, o mascara și o apă micelară pentru toate tipurile de ten cu care se poate demachia ulterior. 


La polul opus, dacă deja cunoști persoana cu care-ți vei petrece seara, atunci va fi mai ușor să alegi setul de cosmetice potrivit. Gândește-te la culorile favorite, la stilul pe care-l abordează, la textura pielii sale sau chiar la modul în care se comportă și cu siguranță vei știi ce să-i oferi. Majoritatea femeilor vor aprecia un astfel de cadou deoarece este util, frumos și, bineînțeles, este machiaj!


Un set de bijuterii

Bijuteriile pot fi oferite la orice vârstă, indiferent dacă cunoști deja persoana cu care te întâlnești sau nu. Optează pentru un set de  bijuterii format din lănțișor, cercei, brățară sau inel, fie oferă-i un lănțișor cu pandantiv discret și plăcut, acesta poate fi o formă geometrică, o floare, luna, inițiala numelui ei. Bijuteriile sunt cadouri potrivite de purtat pentru orice ocazie, cu siguranță va aprecia gestul!


Buchetul de flori

O vei surprinde imediat când te va vedea așteptând-o la restaurant cu un buchet de flori în mână. Ține minte totuși că fiecare floare are o însemnătate specială, așa că alege cu grijă florile sau aranjamentul buchetului. 


Trandafirul roșu semnifică dragoste și frumusețe, trandafirul alb reprezintă puritate, cel galben bucurie și stare de bine (însă este potrivit drept dar pentru prietene), iar cel roz simbolizează recunoștință. Orhideea, în funcție de culoare, poate însemna puritate, curaj, feminitate, admirație și eleganță, iar crinii semnifică în primul rând regalitate, apoi pasiune și tinerețe.


Parfumul, cât o mie de sentimente

Parfumul este un cadou elegant și feminin prin care vei reuși să cucerești inima oricărei femei dacă alegi esențele și familiile olfactive potrivite. Chiar dacă ești la prima întâlnire, trebuie să fi aflat deja câteva detalii despre ea, fie pentru că ați vorbit în mediul online sau pozele de profil din social media îți dau câteva hinturi. 


Cu toate acestea, pentru a nu da greș cu aroma parfumului, poți alege note discrete de flori sau flori verzi, vanilie, fructe sau  miresme fresh. Acestea sunt ideale pentru o personalitate feminină și sigură pe sine. Totodată, esențele discrete pot fi folosite atât pentru activitățile de zi cu zi, dar și pentru evenimentele semi-formale și formale.


O geantă elegantă

Regula numărul 1: Nu oferi o geantă ieftină, de proastă calitate! O femeie își va da seama imediat de materialul produsului, dar și de importanța pe care i-o acorzi acesteia. 


Dintre o geantă de tip poștaș, tot, backpack, duffel, shopper sau una clutch, este recomandat să optezi pentru cea din urmă deoarece poate fi folosită la numeroase evenimente. Alege un model simplu, cu culori feminine și elegante, iar dacă nu cunoști preferințele persoanei, atunci nu vei da greș cu o geantă neagră.


O femeie poate fi impresionată cu foarte multe cadouri variate, însă indiferent de darul pe care-l oferi, ține minte că va aprecia mai mult comportamentul, delicatețea și aspectul tău. Așa că ia cu tine bunele maniere, voia bună și fii gata să te bucuri de o seară alături de persoana pe care o placi!

fashiondays.ro