Stire

Vreme extrem de rece în zilele următoare. Vor cădea precipitații, inclusiv lapoviță și ninsoare - VEZI HARTA

22.09.2022 ⋅ 0 comentarii


Meteorologii anunță pentru zilele următoare temperaturi mult mai scăzute decât normalul perioadei. Vremea va fi deosebit de rece în mare parte a teritoriului, iar precipitații vor cădea în numeroase regiuni.

În regiunile din vest, centru şi nord şi în zonele montane şi submontane, înnorările vor fi persistente şi îndeosebi ziua, va ploua pe arii relativ extinse, dar slab cantitativ, potrivit Meteo Realitatea Plus.

La munte vor fi şi ninsori sau lapoviţã, timp ce în zonele de sud şi sud-est se vor semnala ploi pe zone restrânse, mai ales în timpul dupã-amiezii.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral şi în extremitatea de sud-vest, cu precãdere în masivele montane ale zonei.

Temperaturile maxime se vor încadra în marea lor majoritate între 12 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 şi 10 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Și în Capitală vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã din an, cu o maximã a temperaturii aerului de 18…19 grade şi o minimã de 7…9 grade. În a doua parte a zilei vor fi averse slabe şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Sursă: Meteo Romania


 

fashiondays.ro