Stire

Super Târg de Toamnă la Grădinița cu Program Săptămânal Nr. 2 Arad (FOTO şi VIDEO)

21.11.2022 ⋅ 0 comentarii


Grădinița cu Program Săptămânal Nr. 2 din Arad/ structură a Grădiniței PP „Palatul Fermecat" Arad a organizat și desfășurat în data 18.11.2022 un „Super târg de toamnă". Pentru desfășurarea târgului ne-am unit mari și mici, la fel că și într-o familie, pentru a ne îndeplini scopul. Scopul a fost, și este întotdeauna, să-i bucurăm pe cei mici.

De aceasta dată ne-am gândit să-i bucurăm prin achiziționarea unui nou aparat de joacă în curtea grădiniței. Acesta acțiune a fost organizată din dorința arzătoare a cadrelor didactice din această unitate de a-i face fericiți pe cei mici, dar și din dorința copiilor de a arăta tuturor cum o sărbătoresc ei în acest an pe bogata și darnica Zâna Toamnă. Astfel noi, doamnele educatoare, împreună cu copiii și nu numai am confecționat decorațiuni de toamnă, am pregătit compoturi, murături, dulcețuri și prăjituri și le-am așezat într-un cadru feeric, ca și cum ne-am întoarce în timp și ne-am afla în cămară bunicii de la țară. Prin acest târg, pe lângă dorința de a bucura copiii cu un nou aparat de joacă, ne-am dorit să promovăm valori care ne reprezintă, cum ar fi: hărnicia, bunătatea, respectul, dragostea, responsabilitatea, dragostea pentru tradiții, și multe altele.

Nu am fi putut organiza și desfășura această activitate daca nu am fi fost sprijiniți de niște oameni minunați, cu suflet mare și dedicați intru totul carierei lor, cărora dorim sa le aducem mii de mulțumiri pe această cale. În primul rând dorim să mulțumim doamnei inspector pentru educația timpurie prof. Mariana Tipei și doamnei director prof. MarianaPascu pentru coordonare și îndrumare, pentru implicare și ajutor. Știm că întotdeauna sunt alături de noi, și fără dânsele nu am fi putut duce la bun sfârșit această acțiune. Dorim să mulțumim de asemenea inspectorului general adjunct al ISJ domnul prof.  Daniel Tocoian, care a vizitat „Super Târgul de toamnă" într-o vizită non-formală. Nu în ultimul rând dorim să mulțumim părinților, care și-au făcut cumpărăturile la târgul nostru. Ei sunt colaboratorii noștri pe care ne bazăm în orice situație. Și datorită lor, suntem mai aproape de scopul aceste acțiuni, acela de a cumpăra un nou aparat de joaca pentru copii din grădinița noastră. Iar la final, eu, Ioana Șoimoșan, una dintre educatoare, vreau să mulțumesc din suflet tuturor colegelor educatoare din cadrul grădinițelor noastre care s-au implicat și s-au dăruit acestei activități. Mulțumim Lui Dumnezeu pentru întreaga activitate desfășurată! Sa ne revedem cu bine la următoarele acțiuni desfășurate cu și pentru copii! Doamne ajută!

prof. Ioana Șoimoșan


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro