Local

Antonio Barone, artist şi inovator al gourmet-ului italian, la Sufrageria Arădeană

05.03.2023 ⋅ 0 comentarii

Serata Sufrageriei de miercuri, 22 februarie, a fost din nou integrată noului concept social-business club pe care l-am lansat la începutul acestui an.
De data aceasta, membrii și invitații ai Social-Business Clubului Sufrageria Arădeană, profesioniști în domeniul carmangerie sau interesați de acest domeniu, au avut privilegiul de a asista la o sesiune de  prezentare/degustare realizată de Antonio  Barone - reprezentantul unuia dintre cele mai de succes branduri italiene în domeniul carmangeriei, cu recunoaștere internațională și o vechime de peste 100 de ani la nivel de excelență– Macelleria Barone.
A fost o demonstrație care a îmbibat filosofia centenară Barone cu arta gusturilor duse la cote de rafinament pe care – cu toată considerația – piața românească nu le cunoaște încă. Totul, augmentat de virtuozitate în prezentare și o combinație savantă între vizual și gustativ.
Membrii SA BSC și invitații lor au avut parte de o serată de răsfăț culinar absolut, de o experiență pe care, cel puțin în Arad, banii nu o pot cumpăra. Încă un prilej pentru membrii Clubului Social Business al Sufrageriei să cunoască în mod nemijlocit un brand de valoare pe care sperăm să îl putem regăsi la un moment dat și în galantarele bunătăților arădene. Multumim, Antonio Barone și membrilor noștri de la Casa Musca/Pork Prod prentru oportunitate.


fashiondays.ro