Local Religie

Masa pe Roti, o initiativa minunata si necesara

01.09.2022 ⋅ 0 comentarii


Într-o dimineață de decembrie, Arhiepiscopia Aradului a început o activitate foarte importantă: prepararea și distribuirea hranei pentru 170 de persoane în vârstă. Aceste persoane fac parte din proiectul "Cantina Sfântul Nicolae - Serviciul Masă pe Roți pentru Bunicii Comunității", pe care Arhiepiscopia îl implementează în baza unui contract de finanțare POCU/436/4/4/127757 din data de 09.04.2020.

Proiectul este o inițiativă minunată și necesară, având în vedere că mulți dintre bunicii noștri se confruntă cu dificultăți financiare și nu își permit să își ia masa zilnic. Arhiepiscopia Aradului vine astfel în sprijinul lor, asigurându-le o masă caldă în fiecare zi.

Eforturile echipei Arhiepiscopiei Aradului pentru a oferi această mâncare sunt impresionante. În fiecare dimineață, începând din 06.12.2021, se pregătesc și se distribuie 170 de mese calde pentru bunicii comunității. Este un efort care presupune multă implicare și resurse, dar care merită tot respectul și mulțumirea noastră.

Cu astfel de proiecte și inițiative, Arhiepiscopia Aradului demonstrează că este o instituție implicată în viața comunității și că își dorește să îmbunătățească viața celor din jurul nostru. Este un exemplu demn de urmat, care ar trebui să ne inspire pe toți să fim mai buni și să ne implicăm în acțiuni care să aducă beneficii celor din jurul nostru.

Detalii şi modalităţi de implicare aici: www.masaperoti.com

fashiondays.ro