Stire

Hoaţă dată în urmărire generală prinsă de Poliţia Locală

14.03.2023 ⋅ 0 comentarii


O hoaţă din Zalău, condamnată definitiv şi dată în urmărire generală, a fost prinsă de Poliţia Locală.

„În data de 13.03.2023, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a identificat în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu o persoană de sex feminin, urmărită general pentru săvârșirea unei infracțiuni.

Patrula se afla în proximitatea podului de la Sala Polivalentă, în urma unei sesizări transmise prin dispecerat, referitoare la prezența unor persoane fără adăpost ce tulburau liniștea publică. Polițiștii locali au condus la sediul DGPL Arad persoanele surprinse la fața locului, unde, în urma identificării, s-a constatat că una dintre acestea, respectiv S.A.M., în vârstă de 25 de ani, născută în Zalău, este căutată de Poliția Română pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Menționăm că măsura urmăririi generale a fost instituită de către autoritățile din România, întrucât femeia s-a sustras de la executarea pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 4 luni pentru săvârșirea faptei infracționale.

Persoana condamnată a fost predată de către polițiștii locali Inspectoratului Poliției Județene Arad, în vederea executării pedepsei”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro