Local Sport Stire

UTA se desparte de Balint şi aduce un antrenor cu NUME: Mircea REDNIC

25.04.2023 ⋅ 0 comentarii


Rezultatele slabe din campionat i-au fost fatale lui Laszlo Balint, conducerea clubului UTA anunţând astăzi că se desparte de antrenorul care a dus echipa în Liga I şi a calificat-o, după 57 de ani într-o semifinală de Cupă. Iar în locul lui Balint a fost adus Mircea Rednic.

„În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun - chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere.

Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”, transmite conducerea UTA-ei prin intermediul uta-arad.ro, site-ul clubului.

Vine Puriul

Având în vedere că următoarele meciuri bat la uşă, conducătorii Bătrânei Doamne s-au mişcat rapid  şi s-au înţeles cu Mircea Rednic, un fost mare jucător şi un antrenor cu NUME.

„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârșitul sezonului 2023-2024. 

Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor.

Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, anunţă clubul pe uta-arad.ro.

Sursa foto: hotnews.ro


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro