Stire

INTERNATIONAL ERASMUS STAFF WEEK

24.05.2023 ⋅ 0 comentarii


În cadrul Zilelor Academice Arădene, a avut loc un eveniment special : International Erasmus Staff Week, care a reunit peste 20 de participanți de la universități partenere internaționale. Cu acest prilej, a avut loc inaugurarea noului imobil al Centrului de Relații Internaționale, care va găzdui Departamentul de Relații Internaționale, Biroul Erasmus, Departamentul IT și Centrul de Studii Strategice și Regionale "Edward N. Luttwak" al Universității de Vest „Vasile Goldiș" din Arad.

Evenimentul a continuat în Aula Cicio Pop, unde s-a sărbătorit aniversarea a 30 de ani de la înființarea Departamentului de Relații Internaționale din cadrul U.V.V.G.. Rectorul U.V.V.G., prof. univ. dr. habil Coralia Adina Cotoraci a prezentat istoria universității noastre, iar doamnele Antoanela Naaji- director Departament Relații Internaționale U.V.V.G. și Dariana Savici - coordonator instituțional Erasmus, au prezentat istoria relațiilor internaționale, precum și biroul Erasmus U.V.V.G.. Am avut privilegiul de a o avea alături de noi pe doamna Raluca Ioana Stănescu, Specialist în Protocol la Asociația „Peleș Royal Heritage”, care ne-a prezentat subiectul „Diplomacy and International Protocol".

Această zi a reprezentat o oportunitate specială de a celebra realizările în domeniul relațiilor internaționale și de a consolida legăturile cu partenerii noștri internaționali. Suntem încântați de progresul făcut și de perspectivele viitoare în dezvoltarea colaborărilor academice și schimburilor interculturale.

Video https://fb.watch/kINH78I-Gp/

Evenimentele din cadrul Zilelor Academice Arădene 2023 se vor desfășura pe tot parcursul săptămânii, atât în campusul universitar, cât și off campus. Programul poate fi consultat la linkul http://www.zileleacademicearadene.ro/program/.

Vă așteptăm la evenimentele noastre!

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro