Stire

Jandarmii descurajează comerțul ilegal cu bilete de acces la meciurile de fotbal 

23.08.2023 ⋅ 0 comentarii


Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidelor de fotbal din cadrul "SuperLigii României", ce se desfășoară pe Arena “Francisc von Neuman”, din municipiul Arad.

Accesul spectatorilor în incinta arenei se face pe baza biletelor și abonamentelor puse la dispoziție de organizator.

Se recommandă să nu achiziţionați bilete din alte surse şi nu încurajați această practică întrucât riscați să fiți înşelaţi şi să cumpărați bilete falsificate. Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 10 din 2012, precizează faptul că, revânzarea biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ, constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei. 


Dacă sunteți martorii săvârșirii unor astfel de fapte sau dacă aveți cunoștință despre astfel de practici, puteți să vă adresați forțelor de ordine, în mod direct sau apelând numărul unic de urgență 112.
 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro