Stire

Caravana Filmului în Arad

12.09.2023 ⋅ 0 comentarii


Caravana Filmului
în județul Arad, organizată de Consiliul Județean prin Centrul Cultural Județean Arad are loc, în aceasră săptămână, în mai multe cartiere din oraș, dar și într-o comună din județ.

Astfel, luni, 11 septembrie, de la ora 20.00, pe stadionul din Sânnicolau va fi proiectat filmul Regele Leu, iar marți, 12 septembrie, de la aceeași oră, de această dată în parcul de lângă Consiliul Județean va putea fi vizionat filmul The Big Giant.

Miercuri, 13 septembrie, de la ora 20.00, pe terenul sintetic de sport al Școlii Gimnaziale din comuna Târnova va putea fi vizionat filmul The Big Giant.

Caravana filmului ajunge joi, 14 septembrie, de la ora 20.00, în parcul din Alfa, unde fi proiectat filmul Regele Leu și vineri, 15 septembrie, de la aceeași oră, pe terenul de sport din Bujac, unde va putea fi vizionat filmul Encanto.

Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.00, va avea loc o proiecție de film și în Parcul Sfânta Maria din Micălaca unde, de această data în cadrul Caravanei Filmului, poate fi vizionat filmul Mumiile.

Caravana filmului se încheie duminică, 17 septembrie, cu proiecția filmului animat The Big Giant, care va avea loc în parcul din Gaide la ora 20.00.

Intrarea la toate proiecțiile este gratuită.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro