Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
24 / Apr / 2018
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2017 | inapoi
Teatrul de Vara la Centrul Cultural Judetean

Miercuri, 14 iunie, incepand cu ora 20.00, Consiliul Judetean Arad prin Centrul Cultural Judetean Arad da startul spectacolelor de la Teatrul de Vara (str. George Baritiu, nr. 16).

Timp de trei luni (iunie, iulie, august), pe scena din curtea Centrului Cultural Judetean Arad vor avea loc spectacole de teatru dar si concerte, fiind invitati artisti care se bucura de recunoastere si apreciere la nivel national si international. Intrarea este libera.

Primul spectacol  al stagiunii, “Dictionar explicativ al iubirii romane”, al Teatrului de Arta Bucuresti, este un colaj de poezii cu tente romantico-melancolico-umoristice, un cantec vioi, fara cusur, al unei chitari cu suflet, istorioare rimate, multa carisma si ironie. Spectacolul este unul distractiv, induce stari de bine si sentimente contradictorii.

In distributie ii regasim pe: George Constantinescu, Marius Cordos si Dan BYRON (chitara).

George Constantinescu este fondatorul Teatrului de Arta Bucuresti. S-a format ca artist in anii 2000, urmand cursurile Universitatii de Arte din Targu Mures, iar in 2007 a venit la Bucuresti. Din 2010, joaca in productii ale Teatrului de Arta Bucuresti – pe care l-a infiintat din pasiune si din credinta ca arta poate vindeca societati – productii performate la inceput in spatii neconventionale, parcuri si cafenele.

Marius Cordos face parte din categoria acelor actori care abordeaza partitura din interior, cu har, care confera rolurilor stari atat de diverse, de la suferinta si ironie, la disperare si umor, investindu-le cu mult omenesc. Ratiunea si sentimentul sunt amestecate in egala masura si, ce-i mai important, in mod cat se poate de natural, actorul aduce pe scena viata.
Dan Byron: „Fac muzica de la 6 ani, parintii mei au ales domeniul, dar nu si-au inchipuit niciodata ca am sa fac si cariera. Tot ce urmareau ei pe atunci era sa nu-mi pierd vremea pe maidan cu golanii. Primul album pe care l-am scris aproape in totalitate a fost Forbidden drama al trupei mele actuale, BYRON. Primul pe care l-am orchestrat aproape cap coada – Perfect (de altfel este singurul pe care l-am si co-produs)”.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Targul Primaverii la Expo Arad
Din 19/04
Concert de pian cu partituri de Brahms si Korsakov la Filarmonica
Din 19/04
Adi Munteanu si Danut Mersan la Moara cu Noroc
Din 20/04
Festivalul Berii la Arad
Din 04/05
FESTIVALUL INTERNATIONAL DE TEATRU NOU Editia a 6-a
Din 12/05
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio