Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
13 / Dec / 2018
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2017 | inapoi
INCEP INSCRIERILE LA HAPPY RACE

Happy Race, unul dintre cele mai populare si asteptate evenimente ale iernii, este in plina pregatire. Organizatorii, Centrul Judetean de Voluntariat Arad si Primaria Arad anunta ca s-au deschis listele de inscrieri pentru toate cele 4 probe: Elfii lui Mos Craciun (masculin si feminin), Renii lui Mos Craciun (masculin si feminin), ARED SantaRace (masculin si feminin) si Family . Organizatorii garanteaza aceeasi atmosfera extraordinara ca si in anii trecuti.

Inscrierile se fac pe website-ul www.happyrace.ro, unde gasiti detalii despre toate cursele, regulament si conditiile de participare.

Evenimentul va avea loc in data de 10 decembrie 2017, incepand cu ora 11:30 (pentru inscrieri si activitati organizatorice ) in Parcul Eminescu -Arad. Ora de start pentru probe-ora 14:00.

Traseul de desfasurare al curselor va fi marcat cu banda de delimitare si va avea in anumite puncte stabilite de organizatori persoane din staff-ul organizatorilor pentru indrumarea sportivilor pe traseu, suplimentar harta traseului va fi afisata pe site-ul oficial – www.happyrace.ro

Voluntarii care doresc sa sprijine aceasta activitate, se pot inscrie pana in 08 decembrie 2017, ora 18.00 prin completarea formularului online  www.happyrace.ro, sectiunea voluntar.

Varsta minima pentru inscrierea voluntarilor este de 15 ani, iar conditiile obligatorii sunt interesul, implicarea, empatia, prezenta de spirit si seriozitatea.

video 2016: https://www.youtube.com/watch?v=SjrYve8dn-0

CUTIA CU MONEDE REVINE

”Cutia cu monede” se intoarce pe platoul din fata Primariei. Dupa succesul din 2015, cand in urma actiunii a fost achizitionat mobilier modern pentru saloanele din sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, Asociatia Centrul de Excelenta Arad isi propune si in acest sa adune doua tone de monede, echivalentul a aproximativ 25.000 de euro. Aceasta suma va fi folosita pentru suplimentarea sumelor necesare reabilitarii compartimentului de boli infectioase copii a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean Arad.

Cutia cu monede va fi amplasata pe Platoul Primariei incepand cu data de 22 noiembrie 2017 si va fi asezata pe un cantar care va permite verificare in orice moment a cantitatii de monede donate. Multumim anticipat tuturor celor care vor contribui, cat de putin , pentru strangerea a celor 2 tone de monede. De altfel, motto-ul actiunii din acest an este ”Niciun gest de bunatate, oricat de mic ar fi el, nu este in zadar”.

Cutia cu monede 2015: https://www.youtube.com/watch?v=IjjPhPSMuZw

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival revine in 2019
Din 15/01
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio