Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
23 / Jan / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2011 | inapoi
NISTE BAIETI ajung in Clubul Flex

Formatia Niste Baieti va invita in Clubul Flex din Arad (Str. Unirii, nr 5) pe data de 16 aprilie , pentru a prezenta un show nou nout  de “shagare nemuritoare…zdranganite din chitare” pentru ca inceputul verii sa va gasesca in aceeasi stare mentala “de bine”,  stare care caracterizeaza inconstienta nativa a cetateanului roman de pretutindeni. Show-ul va  reprezenta o calatorie fictiva printre sunetele inventate si interpretate de vocile unora dintre cei mai talentati artisti pe care poporul ( si nu numai ) ni i-a darut de-a lungul epocilor trecute (si nu numai).

Niste Baieti a luat fiinta intr-un club underground din Bucuresti  in care cei 4 protagonisti consumau voie buna si dispozitie de cantat.  In zilele de luni, ca peste tot, nimeni nu frecventa clubul  “lor” asa ca au luat initiativa de a dezmorti atmosfera. Au inceput sa organizeze concerte “for fun”,  fara repetitii sau pregatire fizica inainte. In fiecare luni , sub titulatura Niste Baieti clubul a gazduit seri memorabile la care intrarea era 5 mii de lei (vechi).

Proiectul a inceput sa devina serios cand “valurile de fani” au inceput sa urmareasca formatia peste tot si asa cei patru baieti au fost practic obligati sa editeze primul material discografic independent, Niste Baieti- “Adunate din popor si cantate din topor” in 2006. Produs in spiritul DIY si cu bunavointa unor prieteni (de asemenea fani), formatia s-a bucurat de un “succes monstru” care de altfel a si determinat plecarea in primul turneu national Niste Baieti – “Oldies But Goldies Tour” in primavara anului 2007. Trupa a sustinut 14 concerte in 14 orase , 14 zile  la rand prin toata tara (Ploiesti, Brasov, Cluj, Constanta, Timisoara, Baia Mare, Tg Mures, Bistrita, Sf Gheorghe, Oradea, Arad, Sibiu, Deva, Bucuresti). Un an mai traziu trupa a pornit in cel de-al doilea turneu independent in aceleasi orase mai sus mentionate: Niste Baieti – “Punk Rock Shlagar Tour 2008”.


Formatia a prestat cu aceeasi voie buna pana in 2011, an in care  trupa este determinata sa “lanseze” in undergroundul romanesc al doilea material Niste Baieti independent (bineinteles). Formatia a inceput inregistrarile in luna martie, urmand ca albumul sa fie prezent in suport audio in aceasta primavara, mai apoi preconizand un nou turneu mondial...pardon national, pe planul mioritic care a inspirat atatea minti  talentate la atatea sonete minunate. Baietii spera sa aiba parte de sustinerea voastra, a celor care vin sa ii vada la concerte, a celor care nu ii vad dar ii asculta si a celor care indragesc rock’n’roll-ul la fel de mult ca si ei.

Sunteti asteptati la in Clubul Flex din Arad (Str. Unirii, nr 5) pe data de 16 aprilie , incepand cu ora 21,pentru a gusta vechile piese, pentru a va bucura de noile piese si de ce nu , pentru a ciocni un pahar cu prietenii, fratii, surorile, iubitele….toate acestea pe un fundal inaltator de “shlagare nemuritoare…zdranganite din chitare”  semnat,  NISTE BAIETI.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Luna plină de teatru!
Din 06/01
Start la proiectii la Cinema Arta
Din 17/01
Targ de Nunti 2019
Din 19/01
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio