Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
20 / Jan / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2011 | inapoi
Drept la Educatie

Asociatia Amvest organizeaza in perioada 08.09.2011 -16.09.2011 campanie  “Drept la Educatie“, campanie de strangere de rechizite pentru copii din familiile sarace din Arad.

Aradenii care doresc sa doneze rechizite, imbracaminte sau incaltaminte sunt  asteptati in Ahmad Tea House, Piata Avram Iancu 9 – Arad, acolo unde este  amplasat centrul de donatii.

In data de 16.09.2011 incepand cu ora 20.00 in Ahmad Tea House se va organiza  un recital in scop caritabil sustinut de Oana Togoe, o tanara speranta a Aradului. Intrarea este libera si o parte din incasarile facute de local in timpul recitalului se vor redirectiona catre achizitionarea de rechizite.

“In perioada 08.09.2011 -16.09.2011 incercam sa demonstram ca suntem in primul rand oameni si mai ales ca nu suntem imuni la problemele celor din jurul nostru. Zeci de copii din Arad raman nescolarizati sau abandoneaza  scoala in fiecare an pe fondul lipsei fondurilor pentru rechizitele scolare si ne dorim sa aducem o bucurie acestor tineri aflati la  inceput de drum.

Vom selecta cu atentie familiile cu probleme si avem toata increderea ca si de data asta aradenii vor spune da. “ – spune Daniel Mitre, reprezentantul Asociatiei Amvest.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Luna plină de teatru!
Din 06/01
Start la proiectii la Cinema Arta
Din 17/01
Targ de Nunti 2019
Din 19/01
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio