Local

Uite că se poate: o lucrare de mântuială de pe Episcopiei este refăcută la cererea primarului Bibarț

16.09.2019 ⋅ 0 comentarii

Cum procedează de multe ori muncitorii care lucrează pe domeniul public, meșterii care trebuiau să repare trotuarul de pe strada Episcopiei au făcut o lucrarea de mântuială, după principiul merge și așa. Din fericire, lucrurile nu au rămas... așa, iar acum se reface ceea ce ar fi trebuit realizat de la bun început așa cum scrie la carte. Asta însă, doar după intervenția primarului Călin Bibarț, care a cerut să se ia măsuri. 

Cum procedează de multe ori muncitorii care lucrează pe domeniul public, meșterii care trebuiau să repare trotuarul de pe strada Episcopiei au făcut o lucrarea de mântuială, după principiul merge și așa. Din fericire, lucrurile nu au rămas... așa, iar acum se reface ceea ce ar fi trebuit realizat de la bun început așa cum scrie la carte. Asta însă, doar după intervenția primarului Călin Bibarț, care a cerut să se ia măsuri.

Sâmbătă, primarul Bibarț a văzut lucrarea inițială și a decis să pună picioru'n prag. „Am somat Enel și firma subcontractantă să refacă de îndată și în mod corespunzător trotuarul de pe strada Episcopiei. Nu vom face niciun rabat de la calitate și nu vom abdica de la responsabilitatea pe care o avem față de aradădeni și #pentruArad”, scria Bibarț pe Facebook.

Astăzi a revenit cu o nouă postare, anunțând că lucrurile au intrat pe făgașul normal. „Pe strada Episcopiei lucrarea prost executată, este refăcută […] Nu acceptăm lucrări de mântuială și vom sancționa drastic toți furnizorii de utilități care nu-și respectă obligațiile de a reface carosabilul și trotuarele după intervențiile pe care le fac”, a scris astăzi primarul. Deci se poate.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ