Cetatenesti

Week-end-ul, motiv de distractie pentru tinerii aradeni

23.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Chiar dacă vremea din ultima perioadă a fost foarte frumoasă, anunţând deja startul aşa numitului sezon estival, cluburile din oraş, cele amenajate în spaţii închise încă deţin supremaţia în materie de clienţi şi de distracţie.
Aşa se face că încă de vinerea seară, acestea sunt luate cu asalt de către tineri dornici de distracţie. Să ocupi o masă fără rezervare prealabilă, este aproape imposibil, unica şansă în acest caz fiind aceea de a-ţi găsi în club nişte cunoştinţe sau prieteni care au fost mai prevăzători!
Şi rezervarea în sine este o aventură! Dacă te trezeşti joi sau vineri că vrei să ieşi la sfârşit de săptămână, ai toate şansele să fie cam târziu!
Cu toate aceste inconveniente, tinerii arădeni găsesc resurse şi modalităţi de a se „descurca“. Aşa se face că şi vinerea şi sâmbăta, astfel de locuri sunt pline ochi, aşa cum puteţi vedea şi în pozele alăturate. Şi asta în condiţiile în care o astfel de aventură nu este deloc ieftină!
În plus, se remarcă o tendinţă în rândul acestor tineri. Chiar dacă unii, mai harnici, îşi ocupă regulamentar locurile începând de pe la ora 22, cluburile se animă cu adevărat abia în jurul miezului nopţii. Iar distracţia adevărată se încinge la „ore mici“- 1,2. Poate că acest fapt se datorează timpului necesar domnişoarelor pentru a-şi pregăti apariţiile spectaculoase. Şi vă asigurăm că ele sunt spectaculoase! Culmea este că şi domnii par din ce în ce mai preocupaţi de aspectul pe care îl afişează, şi în rândul lor observându-se frizuri şi ţinute care, cu siguranţă, iau ceva timp.
Dar să revenim la costurile unei seri petrecute în acest mod. Ospătarii susţin că o masă la care petrec 5-6 persoane, produce un minim de 2 milioane de lei vechi, dar suma poate ajunge şi la adevărate recorduri de 4-5 milioane, funcţie de preferinţele bahice ale mesenilor şi de „rezistenţa“ acestora. Din punct de vedere financiar, tradiţia însă se păstrează, buzunarele fetelor fiind mai puţin solicitate din pricina galanteriei domnilor!
În rest multă distracţie, bună dispoziţie, dezinhibiţie şi uitarea tuturor problemelor, că doar acesta este şi scopul!

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro