Stire

T?rg cu surprize

08.02.2008 ⋅ 0 comentarii

Expo Arad Internaţional organizează în perioada 15 – 17 februarie Târgul „Petreceri de vis”, eveniment destinat amenajărilor de nunţi şi organizărilor de petreceri. Cele 35 de firme participante la expoziţie vor expune pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi.

Participanţii la târg vor avea o gamă variată de produse şi servicii oferite de firmele de specialitate, care cuprind: oferte de amenajări pentru nuntă, rochii de mireasă, ţinute pentru miri, ţinute de seară, bijuterii, cosmetică, tehnică foto, petreceri de firmă, cattering, patiserii şi cofetării, sonorizări, sculpturi din gheaţă, saloane de înfrumuseţare şi oferte ale agenţiilor de turism pentru voiajul de nuntă. „Această manifestare se adresează, în primul rând, tinerilor arădeni care au decis să spună «Da», precum şi celor care doresc să îşi organizeze o petrecere de neuitat. Astfel expozanţii vin în întâmpinarea vizitatorilor cu oferte dintre cele mai variate şi cu soluţii la cerinţele lor”, a declarat Nicolae Groşan, director al Expo Arad Internaţional.

Iar pentru ca atmosfera să se apropie de cea a unei adevărate petreceri, organizatorii au decis să vină în întâmpinarea vizitatorilor cu un program conex. Astfel că, în prima zi a târgului, începând cu ora 12.30, iubitorii de muzică sunt invitaţi la un spectacol de cvartet de coarde, iar seara, petrecăreţii sunt aşteptaţi la un eveniment inedit – „Arad Clubbing Parade”. „Pentru prima dată tinerii nu trebuie să aleagă unde merg vineri seara deoarece toate cluburile se vor reuni în acelaşi loc. Cluburile arădene  se vor ocupa de amenajarea ambientului găzduind publicul dornic de distracţie, lăsând restul pe seama Dj-ilor”, a menţionat Nicolae Groşan, director Expo.

Programul Târgului: Vineri, 15 februarie – spectacol cvartet de coarde şi Arad Clubbing Parade; Sâmbătă, 16 februarie – prezentare coafuri şi machiaje de seară, prezentare coafuri şi machiaje pentru mirese şi dans de societate: Club Ballroom Dance; Duminică, 17 februarie – dans de societate şi parada modei.

Zilnic transportul pentru participanţi este gratuit pe traseul Podgoria – Expo şi retur.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Timpa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro