Stire

Patriciu la UAV

13.02.2008 ⋅ 0 comentarii

În urma vizitei sale de ieri în Arad,  după o întâlnire personală cu prefectul Aradului, Gavril Popescu, omul de afaceri Dinu Patriciu a ţinut un discurs arădenilor despre legătura între afaceri şi învăţământ.

În cadrul întălnirii care a avut loc în  amfiteatrul „Iuliu Maniu” al Universităţii „Aurel Vlaicu”, Dinu Patriciu a concluzionat următoarele: „Între învăţământ şi afaceri ar trebui să existe o legătură strânsă, pentru că nu-i firesc ca învăţământul să fie finanţat de stat”.

După părerea lui Patriciu, o concurenţă reală în învăţământ ar exista doar dacă ar fi finanţaţi direct elevii sau studenţii şi nu instituţiile în cadrul cărora studiază aceştia.

În urma întâlnirii, Dinu Patriciu a acceptat propunerea conducerii universităţii gazdă, de a face parte din Consiliul Academic Menegerial al UAV, pentru ca universitatea să se poată baza pe consilierea sa.

Înainte de încheiere, lui Dinu Patriciu i-a fost înmânat de către rectorul Lizica Mihuţ, un premiu de excelenţă constând într-o plachetă cu sigla UAV.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro