Stire

Lucian Tetileanu va sta pe banca tehnică de la UTA

16.04.2008 ⋅ 0 comentarii

După cum era de aşteptat, întâlnirea conducătorilor „Bătrânei Doamne” de la Bucureşti nu a oferit surprize în ceea ce priveşte continuitatea pe banca tehnică a „alb-roşilor”, dar nici cea financiară.

Odată cu certitudinea că echipa „textilistă” va evolua din toamnă în Liga a II-a şi demisia lui Gabi Stan, şefii arădenilor s-au pus la masă şi au discutat despre viitorul apropiat. „În primul rând, nu cred că există un antrenor de valoare care ar accepta să vină acum la UTA. Inevitabil, şi-ar lega numele de o retrogradare, iar în momentul acesta nici nu ar avea un contract ferm pe masă pentru reconstrucţie şi promovare în Liga I. Am discutat în principiu şi soluţia s-ar numi Roland Nagy şi Dan Ţapoş, care să fie ajutaţi de Lucian Tetileanu, care este pe cale să-şi ia licenţa PRO. Alte nume nu s-au vehiculat.” - ne-a mărturisit Traian Constantin Igaş, preşedintele de onoare, care nu este sigur de rămânerea lui Nicolae Bara şi în Liga a II-a la UTA. „Domnul Bara e foarte dezamăgit şi nu ştie cât va mai rămâne la UTA.” - a adăugat Igaş.

Pe de altă parte, Lucian Tetileanu (foto medalion), şeful Centrului de Copii şi Juniori al UTA-ei, nu ştie nimic despre „înscăunarea” sa ca antrenor. „Sunt pe tren în drum spre Bucureşti, unde-i relegitimez pe jucătorii împrumutaţi la Nădlac pentru UTA. Pe mine nu m-a informat nimeni că aş avea alte atribuţii în club, dar, cum sunt angajatul clubului, sunt la dispoziţia conducerii.” - a precizat antrenorul federal. În mod sigur, însă, Tetileanu va fi doar „paravanul” pentru „secunzii” de până acum ai „Bătrânei Doamne”, Roland Nagy şi Dan Ţapoş, care, însă, nu au dreptul să stea de unii singuri pe banca unei echipe de prim-eşalon.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S. A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro