Stire

Tabără pentru copiii sinistraţi

27.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Un grup de copii din localităţi afectate de inundaţii din Moldova vor petrece câteva zile în tabără la Arad. Regia Naţională a Pădurilor  Romsilva, prin Direcţia Silvică Arad şi Parcul Natural Lunca Mureşului organizează o tabără dedicată copiilor unor familii afectate de inundaţiile din judeţele Iaşi şi Suceava. Tabăra se va desfăşura la Arad din 25 august până în 2 septembrie, iar copiii vor veni în două grupuri separate şi eşalonate astfel ca fiecare să petreacă 5 zile la Arad.

Cei 60 de copii din localităţile Heci, judeţul Iaşi şi Vicovu de Sus, judeţul Suceava, au vârste cuprinse între 7 şi 17 ani. Cea mai mare parte a cheltuielilor de transport precum şi pentru activităţile ce vor fi organizate pentru ei sunt acoperite din fondurile Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva. Cazarea copiilor va fi asigurată de către Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului la Centrul de vizitare Ceala din pădurea cu aceleaşi nume, iar masa se va servi la restaurantul Hotelului Iris.

La organizarea programului pe plan local şi-au adus contribuţia Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Municipiului Arad. Pentru realizarea efectivă a taberei s-a primit un ajutor substanţial şi de la postul de televiziune Realitatea TV, UNICEF, Organizaţia Salvaţi Copiii din Iaşi şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S.T. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro