Stire

Andrea Dorotovics

27.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Astăzi,  începând cu ora 9:00, are loc susţinerea probei F, ultima probă pentru cei care nu au promovat prima sesiune a Examenului de Bacalaureat 2008.

Absolvenţii vor fi astăzi reevaluaţi din aria curriculară opusă specializării profilului la care s-au aflat la cursurile liceale, după ce în decursul dimineţii de ieri peste 200 de candidaţi au fost reexaminaţi din aria curriculară corespunzătoare specializării, la proba E.

„Pentru Proba E a sesiunii a doua a Examenului de Bacalaureat, am avut 213 candidaţi înscrişi, dintre care doar 207 s-au prezentat, şase candidaţi neprezentându-se la proba scrisă. Pe lângă proba scrisă la Informatică, Chimie, Biologie, Limbi Străine, Ecologie şi Protecţia Mediului, tot astăzi (n.r. ieri) s-a susţinut şi Proba de Măiestrie Sportivă a celor acre au absolvit Liceul cu Program Sportiv. La această probă practică, au fost înscrişi patru candidaţi, dintre care toţi s-au prezentat,” declară Nicolae Pellegrini, inspector şcolar din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Rezultatul final al celei de-a doua sesiuni a Examenului de Bacalaureat, inclusiv rezultatul contestaţiilor, vor fi afişate în întâi septembrie, urmând ca apoi să se desfăşoare admiterea absolvenţilor la facultate.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Ultima probă la BAC ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro