Stire

Acte false la control

22.09.2008 ⋅ 0 comentarii

În data de 20 septembrie 2009, în jurul orei 08:00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară, s-au prezentat două persoane de sex masculin care s-au legitimat cu două cărţi de identitate eliberate de autorităţile din Bulgaria.

Cu ocazia efectuării controlului documentului de călătorie, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni în legătură cu autenticitatea acestora. Astfel, în urma verificărilor realizate, au constatat că documentele sunt false.

Karatas C. Şi Altindag H., ambii fiind cetăţeni din Turcia au intrat legal în România în urmă cu două zile, prin Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche. Cei doi bărbaţi au declarat că au obţinut documentele de călătorie false de la o persoană din Turcia, în schimbul sumei de 2.000 de euro. Aceştia au mai declarat că intenţionau să se deplaseze în Germania, pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Cei doi cetăţeni turci sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, şi urmează să fie prezentaţi în faţa Parchetului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro