Stire

Seria ?nt?lnirilor cetăţeneşti continuă - Gaiul a răspuns prezent

04.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Sala de clasă a Şcolii Generale nr. 10 din Gai a fost neîncăpătoare pentru zeciile de cetăţeni, care au participat aseară la întâlnirea cu oficialităţile locale. Ca şi în celelalte două cartiere vizitate, probleme oamenilor au constat în refacerea străzilor după introducerea reţelelor subterane, despre costurile pentru branşarea la sistemul de canalizare şi despre cât va mai dura şantierul arădean.

Cei prezenţi s-au mai arătat nemulţumiţi de staţiile de tramvai, care, spun ei, sunt prea înguste, dar şi  de faptul că nu există piste pentru biciclişti. Oamenii au primit pe parcursul întâlnirii răspunsurile la toate întrebările, chiar dacă unii au insistat cu aceeaşi problemă iar aleşii locali au trebuit să se repete, toţi au plecat mulţumiţi. Mai mult de atât, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a pus la dispoziţia celor din Gai şi un grafic cu toate lucrările, inclusiv termenul de finalizare.

Şi la această întâlnire cetăţenească, arădenii din Gai s-au arătat nemulţumiţi de prestaţia poliţiştilor pe străzile oraşului, afirmând că  nu îşi fac datoria cum ar trebui. Aceştia au continuat cu plângeri fie că s-a construit  un pod mai sus şi toată apa se scurge în curte, fie că muncitorii au lăsat mormanele de pâmînt pe la porţi, fie că nu sunt iluminte suficient unele străzi, fie de trecerile de linie ferată şi lista ar putea continua.  Mai mult decât atât oamenii au cerut aleşilor să îşi facă treaba începută şi să se ţină de promisiunea că în trei ani şi Gaiul va avea canalizare, străzi şi trotuare moderne.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro