Local

Si a fost SkirtBike Arad 2019

24.06.2019 ⋅ 0 comentarii

SkirtBike Arad 2019: 23.06.2019 | Locatie: Platoul Primariei Arad | Intre orele: 15:00 – 16:00 Traseu intre orele 16:00 si 17:00. Sosire si premiere: 17:00 - 19:00

Inscrieri: intre 15:00 si 15:50 | Plecare: 16:00 | Sosire si desfasurare 17:00 – 19:00

Traseul biciclistelor: Platoul Primariei Arad - Bvd Revolutiei  - inconjuram Piata Avram Iancu - Strada Gheorghe Lazar - Baza Sportiva UTA - Faleza - Parcul Aventura Voinicilor - si sosire surpiza in parc

SkirtBike a fost o promenada in Arad, o plimbare cu bicicleta care exprima bucurie, miscare, zambete si multe biciclete.  In toate cele 7 editii anterioare sute de doamne si domnisoare au pedalat in tinute sic, cu atitudine si mult entuziasm  si au incurajat si inspirat si alte femei sa inceapa sa foloseasca bicicleta. Obiectivul principal al acestui proiect este incurajarea femeilor sa foloseasca bicicleta ca mijloc de transport si sa inteleaga ca mersul pe bicicleta nu le restrictioneaza activitatea, ele putand purta rochii si fuste sau tocuri, pastrandu-si feminitatea.

In acest an, SkirtBike Arad s-a afllat la editia cu numarul 8. Si de asta data standuri cu mancare, bauturi racoritoare, prajituri, produse speciale pentru doamne si domnisoare, specialitati din cafea, degustare de produse vegane, degustare de vin, inghetata, concursuri cu premii, activari sponsori si tombole ad-hoc, momente artistice si alte surprize. S-a dorit crearea unei comunitati puternice si un eveniment care nu inseamna doar o simpla plimbare, ci mai mult decat atat, cateva ore frumoase dedicate participantilor. Stim cu totii ca mersul pe bicicleta reprezinta un model si un stil de viata echilibrat, plin de naturalete.

In semn de multumire pentru participarea lor s-au organizat concursuri jurizate: Miss SkirtBike Arad, Miss Asortata, Miss Summer. De asemenea au fost diverse premii sau vouchere prin tragere la sorti si un super premiu: o bicicleta Pegas.

Organizatori SkirtBike Arad:

Lidia Georgiu si Cristina Laza

Sursa: ARQ

Autor: Vasile Zărăndan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro