Stire

Mesajul pentru români transmis de Custodele Coroanei, de ziua sa: „Viitorul nostru stă numai şi numai în mâna noastră” (VIDEO)

26.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a adresat românilor un mesaj de încurajare în această perioadă de restricții impuse de epidemia de noul coronavirus, scrie realitatea.net. Cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere, Majestatea Sa Margareta trimite românilor primul său vlog, vorbind despre noul coronavirus, trimite un un mesaj de încurajare și, în final, mulțumește tuturor pentru felicitări și urări.

                                    

„Astăzi, sărbătoresc ziua mea de naştere în îngrijorare şi confuzie. Vă mulţumesc celor care trimiteţi mesaje de felicitare. Îmi doresc în aceste clipe să pot să vorbesc cu voi, să vă spun ceea ce simt. Trăim cu toţii în această perioadă momente de singurătate şi de nedumerire. Este ca şi cum viaţa noastră s-a schimbat şi merge anapoda. Nu avem certitudine pentru viitorul apropiat, avem mai degrabă îngrijorare decât frică. Îngrijorare pentru familia mea şi pentru mine, dar şi pentru cei de lângă mine, cei cu care lucrez zi de zi.

Ca şi voi, găsesc dificil să fiu izolată şi să nu pot să văd oamenii în jurul meu, oamenii dragi. Ştiu cât de mare poate fi plictiseala unei zile şi revolta că trebuie să stau acasă, izolată într-un spaţiu închis, dar este limpede că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru semenii mei şi pentru mine.

Vă rog să urmăriţi sfaturile medicale pe care le primim la televiziune şi pe internet. Viitorul nostru stă numai şi numai în mâna noastră, în voinţa noastră”, afirmă Majestatea Sa în mesajul transmis.

Intrați aici pentru mai multe detalii și pentru VIDEO: https://www.realitatea.net/stiri/actual/video-mesajul-custodelui-coroanei-margareta-pentru-romani-viitorul-nostru-sta-numai-si-numai-in-mana-noastra_5e7c70fc72fa911839599303

 

 

 

 

 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro