Stire

Accident mortal la ieșire din Zimadu Nou: un Ford a intrat într-un copac

27.03.2020 ⋅ 0 comentarii

La ieșire din Zimandu Nou înspre Sântana a avut loc un accident rutier grav. O persoană a rămas încarcerată. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, au intervenit două echipaje ale Detașamentului Arad, unul de descarcerare și unul de stingere.

Potrivit primelor informații, din mașină sunt scurgeri de combustibil. În ceea ce privește victima care a rămas încarcerată, o femeie, aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, salvatorii încercând să o resusciteze. Alături de ea, în mașină se mai afla și o altă femeie, care era conștientă în momentul în care au ajuns salvatorii.

                                    

Cele două femei erau surori și se aflau într-un autoturism marca Ford, cu care se îndreptau spre Sântana. La aproximativ cinci kilometri de la ieșirea din Zimandu Nou, autoturismul a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Dacă șoferița a fost grav rănită, pasagera din dreapta a decedat, în ciuda eforturilor făcute de echipajul SMURD, care a intervenit împreună cu o ambulanță.

Vasile de Zărand

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro