Stire

Ștrandul Neptun este gata să-i primească pe arădeni; de mâine ploile se opresc și sunt anunțate temperaturi de 30⁰C (FOTO)

26.06.2020 ⋅ 0 comentarii


Meteorologii vin cu vești bune. De sâmbătă sunt anunțate temperaturi de 30⁰C, specifice acestetei perioade, iar ploile se opresc. Astfel, arădenii dornici de plajă și de o baie sunt așteptați la Ștrandul Neptun

Închis până pe 15 iunie din cauza pandemiei, ștrandul și-a deschis în cele din urmă porțile, dar din cauza vremii nefavorabile nu a fost vizitat de prea mulți arădeni. Acum însă, probabil de sâmbătă, dacă vremea o va permite, lucrurile vor reintra în normal.

Nicolae Mehelean, directorul SC Recons SA, societatea Primăriei care administrează Ștrandul Neptun, susține că au fost făcute toate pregătirile necesare, astfel încât arădenii sunt așteptați cu mic cu mare. „În primul rând vreau să vă spun că am luat toate măsurile specificate de actele nornative în vigoare pentru combaterea COVID-19. De altfel, ștrandul este deschis din 15, dar până acum nu a putut funcționa din cauza condițiilor meteo. Dacă se încălzește, suntem pregătiți să-i primim pe toții arădenii care își doresc să ne viziteze. Acum încălzim apa în bazine. Are deja 25⁰C și este în creștere, a declarat Nicolae Mehelean.

Cât costă biletele și abonamentele

În ceea ce privește tarifele practicate, acestea au rămas similare cu cele de anul trecut. Astfel, prețul unui bilet întreg este de 22 de lei/ zi, un bilet pentru elevi, studenți cu vârsta până la 25 de ani, pensionari, persoane cu handicap costă 10 lei/zi; un bilet pentru un grup adulți format din 10 persoane - 170 lei/zi;  biletul de acces pentru un grup copii cu învățător/profesor, format din10 persoane -67 lei/zi; un bilet familial – doi adulți și un copil - 40 lei/familie/zi; un bilet familial – doi adulți și doi copii - 42 lei/familie/zi; un bilet familial – doi adulți și trei sau mai mulți copii -      46 lei/familie/zi. De asemenea, mai trebuie spus că un abonament la preț întreg costă 800 lei/sezon; un abonament la preț redus - 400 lei/sezon; un abonament lunar -310 lei; un abonament lunar redus - 170 lei; un abonament valabil o săptămână - 100 lei și un abonament săptămânal redus - 45 lei. De menționat că potrivit unui proiect de hotărâre, prețul unui bilet valabil după ora 17 va fi de zece lei, nu de 22, cât costă un bilet valabil întreaga zi.

Foto: Vasile Zărăndan


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro