Stire

Se închide drumul între Horia și Șiria; șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative

01.07.2020 ⋅ 0 comentarii


După cum vă informam, lucrările pe drumul județean Arad-Șiria-Pâncota au început săptămâna trecută. Și tot săptămâna trecută, pentru ca drumuarii să poată lucra mai cu spor, s-a decis ca circulația să fie restricționată de la ieșirea din municipiu până la intersecția drumului care face legătura cu Livada, fiind permis doar accesul riveranilor.

De la intersecția cu drumul spre Livada până la intersecția cu drumul spre Vladimirescu traficul a fost închis total. Înspre Șiria se poate circula pe vechiul drum, dinspre Vladimirescu, cu mențiunea că pe o porțiune de câțiva kilometri se circulă alternativ, pe un singur sens.

Zilele următoare se va închide și tronsonul Horia-Șiria. Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, face astfel un apel la adresa șoferilor ca începând de mâine să folosească rutele alternative, prin Sântana înspre Pâncota și prin Sâmbăteni/Păuliș spre Șiria. „Drumul Horia-Șiria se închide definitiv. Aș face un apel la adresa conducătorilor auto ca începând de mâine să folosească rutele alternative”, a declarat Sergiu Bîlcea.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro