Stire

Vlad Morar este noul jucător al UTA-ei

10.08.2020 ⋅ 0 comentarii


Conducerea clubului UTA și Vlăduț Morar au ajuns, astăzi, la un acord, atacantul urmând să îmbrace tricoul Bătrânei Doamne în viitorul sezon al Ligii I.

Născut pe 1 august 1993 în Zalău, Vlăduț Morar a încheiat junioratul la Universitatea Cluj, pentru care a și debutat la seniori în Liga I. A mai jucat la Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia) și FC Voluntari. Cu echipa constănțeană a trăit cea mai mare bucurie a carierei de până acum, cucerind titlul național în sezonul 2016-2017. Asta după ce patru ani mai devreme savura primul trofeu, Cupa României, câștigată cu Petrolul Ploiești, pentru care a jucat și în Europa League. 

”Mă bucur să fac parte din acest proiect, abia aștept să îi dăm drumul la treabă”, a mărturisit Morar, care a explicat motivul determinant pentru care a ales UTA și a vorbit despre ce își propune la Arad: ”În primul rând acești suporteri minunați ai UTA-ei, îmi doresc să revină cât mai repede lângă fotbal. Sper să facem o treabă cât mai bună, mi-aș dori să ajungem în play-off. Vom munci să ducem echipa unde îi e locul”.

”Este unul din jucătorii cu care am demarat mai demult discuții în perspectiva sezonului de primă ligă. Are calitate incontestabilă, vine să facă o concurență bună la jucătorii pe care deja îi avem în compartimentul ofensiv, unde stăm foarte bine”, a punctat Laszlo Balint. 

”Sunt convins că va aduce un plus în jocul UTA-ei, Gyuszi Balint l-a dorit foarte mult”, a conchis Bogdan Apostu. impresarul care a intermediat transferul. 

Bun venit la UTA!


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro