Local Informatii

Soluții SMART pentru spațiul tău rezidențial și industrial de la SAS- Smart Access Solutions

07.09.2020 ⋅ 0 comentarii

Cauți soluții 𝐒𝐌𝐀𝐑𝐓? Acum ai acces rapid și ușor pentru spațiul tău rezidențial și industrial de la 𝐒𝐀𝐒 - 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬.

Oferim o gamă variată de produse certificate de la producători recunoscuți pe plan internațional pentru calitatea componentelor structurale și funcționale, precum și pentru fiabilitatea lor în exploatare. Comercializăm uși, porți, garduri, sisteme de andocare și automatizare de la producători de prestigiu, precum MCA, DAVOS, SOMMER, SOMFY, BFT, NICE, GFA-ELEKTROMATEN, GLC și NINZ.

De ce să lucrezi cu SAS- Smart Access Solutions?

-O echipă de profesioniști, calificați în domeniul închiderilor industriale și rezidențiale, pregătiți să te asiste oricând întâmpini o problemă sau neclaritate.

-Adaptabilitate, indiferent că vorbim de domeniile și spațiile rezidențiale, comerciale sau industriale. Oferta noastră se adresează atât sectorului public, cât și privat.

-O ofertă completă de servicii, de la alegerea sistemului potrivit la montare, instalare și mentenanță, până la transport, pentru ca să îți optimizezi costurile, fără a apela la operatori suplimentari.

-Siguranța garantată de către toate produsele comercializate de SAS, în conformitate cu normele în vigoare, impuse de Uniunea Europeană în privința funcționării, calității și securității în exploatare.


În perioada 𝟎𝟓-𝟐𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 toate comenzile/proiectele noi beneficiază de 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 suplimentar de 𝟏𝟎%!

Alege calitate și siguranță! www.sasdoors.ro

fashiondays.ro