Național Stire

Spital din vestul țării, declarat ''Spitalul Anului'' în România, în cadrul "Romanian Healthcare Awards"

26.09.2020 ⋅ 0 comentarii

Spitalul Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu" din Timişoara a fost declarat "Spitalul anului" în România. Premiul a fost acordat de un juriu internaţional, format din specialişti din 12 ţări, în cadrul "Romanian Healthcare Awards", prima şi cea mai amplă competiţie dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din ţară, a anunţat, conform Agerpres, managerul spitalului, Raul Pătraşcu.

Cei aproape 30 de membri ai juriului au confirmat că la Spitalul Judeţean Timişoara, finalist într-o luptă strânsă alături de unităţi sanitare cu nume mari din Bucureşti, Cluj şi Iaşi, inovaţia şi excelenţa în domeniul sănătăţii sunt priorităţile pe care instituţia se bazează pentru a aduce sănătate ca în Occident, la noi acasă, arată Pătraşcu, într-o postare pe facebook.

"Un premiu care mă onorează şi pe care îl dedic, în totalitate, echipei Spitalului Judeţean Timişoara, fără de care nu am fi răzbit în faţa celui mai mare inamic din ultimul secol, SARS-CoV-2, fără de care nu am fi reuşit să transpunem idei de pe hârtie în practică şi fără de care nu am fi putut îndrăzni să credem că se poate. Pentru a lupta trebuie să îndrăzneşti, să crezi, să ai curaj şi chiar să rişti, dar atunci când ştii că te poţi baza pe întreaga echipă, poţi spune că lupta e ca şi câştigată. Am preluat acest mandat cu un val de scepticism venit din exterior (fiind privit - n.r.) ca un tânăr fără destu... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății