Național Stire Social

Polițiștii arădeni, în colaborare cu Arhiepiscopia Aradului, au donat ghiozdane pentru 100 de copii

13.10.2020 ⋅ 0 comentarii

 În cursul zilei de marți, 13 octombrie, poliţiştii arădeni au finalizat o primă etapă a unui proiect social, prin care au fost achiziţionate şi dăruite copiilor care provin  din familii cu situaţie materiala precară, 100 de ghiozdane.

Această nouă acţiune caritabilă a poliţiştilor arădeni este parte integrantă a mai multor proiecte comune pe care, în acest an, cu totul altfel, le desfăşoară  în  colaborare cu Arhiepiscopia Aradului.

Astfel, prin implicarea directă a Arhiepiscopiei Aradului, preoţii parohi au identificat copiii care ar avea nevoie de sprijin material,  iar poliţiştii, din fonduri proprii şi cu implicarea Corpului Naţional al Poliţiştilor Arad şi Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA), regiunea Arad au achiziţionat  ghiozdanele necesare.

,,Se ştie că aliaţii tradiţionali ai familiilor sunt şcoala şi biserica şi în contextul în care, de la începutul acestui an şcolar a  devenit operaţională o nouă structură a poliţiei, Biroul de Siguranţă Şcolară, pentru binele copiilor noştri, ne-am alăturat şi noi, poliţiştii. Dorim ca, pe lângă  activităţile şi misiunile zilnice pe care le desfăşurăm în slujba comunităţii, să demonstrăm că sunte... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro