Național

Detalii din culise. Ce face Gheorghe Dincă în arestul Poliţiei

26.08.2019 ⋅ 0 comentarii

Când nu este la locuința sa din Caracal, pentru a fi prezent la perchezițiile făcute de anchetatori în "casa groazei", Gheorghe Dincă urmărește, din arestul Poliției Slatina, știrile și emisiunile în care se vorbește despre el și crimele pe care susține că le-a comis, conform Libertatea.


Detalii din culise. Ce face Gheorghe Dincă în arestul Poliţiei

Gheorghe Dincă, cel care a susţinut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu, pe care a răpit-o în iulie, și pe Luiza Melencu, dispărută din aprilie, este foarte interesat de tot ce se scrie în presă și se vorbește în emisiunile și în dezbaterile de la televiziuni despre el și despre stadiul anchetei din dosarul în care este acuzat de omor, viol și trafic de miniori.


Gheorghe Dincă a cerut conducerii arestului Poliției Slatina să îi asigure accesul la un televizor, dar și să primească zilnic ziare, în celula în care, spun surse judiciare, stă singur.


“Cât permite programul arestului, Dincă stă la televizor și urmărește fiecare emisiune, fiecare știre, fiecare dezbatere care are legătură cu cazul Caracal în care e cercetat”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro