Local Stire

Încă 30 de concentratoare de oxigen pentru arădenii bolnavi de COVID-19

18.02.2021 ⋅ 0 comentarii

După cum vă informam, Primăria Municipiului Arad împreună cu voluntarii Asociației „Sfântul Martin” a demarat o campanie prin care sunt distribuite gratuit, la domiciliul pacienților, concentratoarele de oxigen şi pulsoximetre.

Astăzi au sosit încă 30 concentratoare de oxigen pentru pacienții arădeni bolnavi de COVID-19.

Campania Primăriei şi a Asociaţiei „Sfântul Martin” continuă: încă 30 de concentratoare de oxigen pentru arădenii bolnavi de COVID-19 

De menţionat că solicitările se fac exclusiv prin medicii de familie. Primăria punând la dispoziția acestora un număr de contact disponibil non-stop.

„Generozitatea și solidaritatea arădenilor își arată din nou roadele! În urma implicării și a donațiilor făcute, astăzi au sosit încă 30 de concentratoare de oxigen necesare pacienților bolnavi de Covid-19. Acestea vor fi distribuite gratuit la domiciliul pacienților, în urma solicitărilor făcute prin medicii de familie.

Mulțumesc tuturor celor care au donat și astfel s-au implicat, împreună cu Asociația Sfântul Martin, în proiectul «Împreună salvăm vieți»!

Solidari încă o dată în lupta pentru sănătatea arădenilor, #pentruARAD!”, a scris pe Facebook primarul Călin Bibarţ.

Cei care doresc să se alăture campaniei, o pot face donând în contul Asociaţiei Sf. Martin RO06OTPV330001001047RO04 deschis la banca OTP, filiala Arad sau pot să folosească cardul prin platforma  EuPlătesc.ro regasita pe site-ul www.isvarad.ro.

Sursa: ARQ

Foto: Facebook Călin Bibarţ

fashiondays.ro