Național Religie Stire

Uniți pentru viață. Marșul pentru viață 2021 cheamă la un efort comun pentru a schimba cultura nepăsării

19.02.2021 ⋅ 0 comentarii

Cea de a XI-a ediție națională a Marșului pentru viață 2021 are anul acesta tema „Uniți pentru viață” și va fi organizat online în data de 27 martie. Chemarea la unire este o chemare la refacerea rețelelor locale de sprijin distruse de comunism și de cultura avortului, informează Basilica.ro.

Marșul pentru viață este, ca în fiecare an, punctul culminant al Lunii pentru viață, care se desfășoară anual între 1 și 31 martie. Aceasta cuprinde activități pro-viață organizate la nivel local: ateliere de informare și educare, întâlniri culturale, evenimente artistice, proiecții de film, acțiuni de implicare socială.

Anul acesta, majoritatea activităților din Luna pentru viață se vor desfășura online, iar acolo unde legislația permite, și fizic, cu respectarea măsurilor de sănătate publică.

Printre activitățile propuse în Luna pentru viață 2021 de asociațiile România pentru viață și Studenți pentru viață se numără și concursurile „Românii au talent pro-viață 2021”. Întregul calendar al evenimentelor organizate de cele două asociații va fi publicat în 22 februarie.

Uniți pentru viață

Tema din acest an este o chemare adresată românilor din țară și din diaspora, o chemare la „un efort comun pentru a schimba cultura avortului și a iresponsabilității instaurată de regimul comunist”. Soluția este implicarea locală, la firul ierbii, printr-o cultură pro-viață, a solidarității și iubirii.

„Fiecare poate face ceva, iar cea mai înaltă chemare pe care o avem este să sprijinim v... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro