Local Stire

Accident cu Renault alb contra tramvai negru la Podgoria

11.01.2023 ⋅ 0 comentarii


Miercuri, 11 Ianuarie, la orele amiezii, în sensul giratoriu de la Podgoria a avut loc un accident între un tramvai (desigur, negru, 13 Barat) condus de către un vatman cu frică de cele sfinte și un Renault, condus de o femeie, creștină și dânsa.

Renalut-ul, care oferă servicii medicale la domiciliu (injecții, perfuzii, pansamente), a intrat altan (perpendicular) în tramvai, cu atâta pasiune încât, în urma impactului, el (autoturismul) este cel ce a avut nevoie de ”servicii medicale”!

Și care servicii ... i-au fost oferite prompt, dar nu de către vreo voluptoasă asistentă medicală, desfăcută la primii doi nasturi, cum probabil v-ați fi așteptat, ci de către firma Consuel Transport, Șoimul Pleșuv încărcând imediat micul Renault pe platformă și eliberând astfel carosabilul și circulația la Podgoria.

Ba a mai și dus ghinionistul autoturism până în fața Noii Catedrale Ortodoxe, pentru a fi stropit cu apă sfințită rămasă de la Bobotează, că doar nu e tocmai lucru curat să se ciocnească o mașină cu un tramvai (chiar și negru, 13 Barat) ziua-n amiaza mare.

Din fericire accidentul nu s-a lăsat cu victime, așa că atât vatmanul, cât și șoferița ar putea urma exemplul Șoimului Pleșuv și să meargă și dânșii până la catedrala din apropiere și să aprindă câte o lumânare.

Ba, dacă tot sunt acolo, pot să dea și câte un acatist fiecare, că, cine știe, poate ajută tot atât, cât și o asigurare!?

 

Vasile de Zărand

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro