Local

Încă există arădeni cu spirit civic

02.09.2019 ⋅ 0 comentarii

Un arădean care a avut parte de o întâmplare nefericită, a răsuflat uşurat la sfârşitul zilei. Acesta şi-a pierdut portmoneul care conţinea mai multe acte şi o considerabilă sumă de bani. 

Din fericire pentru acesta, un tânăr a găsit portofelul bărbatului, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să îl predea poliţiştilor locali. Zilnic zeci de arădeni reclamă pierderea bunurilor personale atât autorităţilor, cât şi pe paginile de socializare în speranţa găsirii acestora. 

„Un arădean care și-a pierdut portmoneul conținând acte și o importantă sumă de bani sâmbătă, 31 august 2019, a avut parte de o surpriză extrem de plăcută. La scurt timp după ce a constatat lipsa bunului, bărbatul a fost contactat de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică, pentru a-i fi înmânat portmoneul. Pentru fericita întâmplare, păgubitul îi este recunoscător unui tânăr cu spirit civic care le-a predat polițiștilor locali portmoneul găsit pe o stradă din municipiu”, au declarat reprezentanţii DGPL Arad.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ