Național

Polițist cu copilul în brațe, înjunghiat pe stradă, când pleca din parc

10.09.2019 ⋅ 0 comentarii

Incident șocant, în municipiul Suceava. Un polițist cu copilul în brațe a fost atacat cu un cuțit de un tânăr, în momentul în care pleca dintr-un parc. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Agresorul a fost prins de colegii polițistului și este reținut pentru 24 de ore.

Agresiunea a avut loc duminică seara. Un polițist aflat în concediu era în parc, cu soția și copilul. La un moment dat, a observat un tânăr recalcitrant care a abordat două persoane ce stăteau pe o bancă.

Agentul i-a cerut să plece și să-i lase în pace pe cei doi. În momentul în care polițistul și familia sa au pornit către casă, tânărul agresiv a venit din spate și l-a rănit la un braț cu un cuțit.

Bărbatul atacat a reușit să scoată copilul din hamul special pe care îl purta și i l-a dat soției, care s-a îndepărtat în fugă. Polițistul a încercat să-l imobilizeze pe agresor, însă acesta a reușit să fugă.

A fost prins destul de repede de un echipaj de poliție. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Agentul rănit a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro