Social Stire

Adrian, Max și o poveste cu final fericit

18.11.2020 ⋅ 0 comentarii

În vremuri în care veștile despre boală și decese par a umple rețelele de socializare și pagini de ziare, poveștile cu final fericit sunt adevărate guri de oxigen, menite parcă a mai pune un pic de pansament pe ”rănile” timpului marcat de pandemie.

O astfel de poveste cu happy end a fost relatată de Ministerul Afacerilor în mediul online. O poveste care îi are ca personaje principale pe polițistul Adrian și pe Max, un câine salvat din nepăsarea semenilor.

Timid și dezorientat, Max s-a apropiat, în urmă cu o săptămână, de o mașină a poliției aflată într-un filtru la Mintiu Gherlii. 

Adrian, Max și o poveste cu final fericit – povestea integrală relatată  de reprezentanții MAI:

”Acum o săptămână, Adrian se afla în filtru, împreună cu colegii săi, la marginea localității Mintiu Gherlii, moment în care au primit un oaspete neașteptat.

Un cățel dezorientat și timid s-a apropiat de mașina de poliție și, din privire, „le-a cerut” polițiștilor ceva de mâncare.

Adrian avea la el pachetul pentru ziua respectivă, pe care i l-a oferit, fără să stea pe gânduri, cățelului înfometat.

Văzând cu ce poftă mănâncă, și-a dat seama că patrupedul nu a mai mâncat de mult timp și l-a sunat pe colegul care urma să-l înlocuiască:

- Te rog să mergi la un magazin și să iei niște mâncare pentru căței. Se pare că vom avea un coleg nou.

Timp de patru zile, cățelul nu s-a mai dezlipit de colegii care erau permanent în filtru. L-au botezat Max și l-au considerat un veritabil partener. I-au asigurat mâncare, inclusiv un loc unde să doarmă pe timpul nopții.

Totuși, Adrian și-a dat seama că un asemenea suflet are nevoie de un cămin.

L-a dus pe Max mai întâi la veterinar, ca să se asigure că este sănătos, apoi la cosmetică. L-ar fi luat la el acasă, să crească alături de cățelul său, însă spațiul din apartament nu este propice. Mult mai potrivit pentru Max era o curte, unde să se simtă în largul său. Astfel, a postat un anunț de adopție pe internet.

În doar câteva ore, Adrian a primit zeci de mesaje de la oa... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro