Vezi toate știrile
Știri Arad | Sănătate
Sănătate Remedii naturale pentru răceli și gripe
Virusurile sunt responsabile pentru declanșarea răcelilor și gripelor și sunt deseori greu de combătut. Odihna din belșug, lichidele și remediile naturale pot ajuta la ameliorarea simptomelor.

Răceala și gripa sunt boli comune care pot provoca multe simptome neplăcute, cum ar fi:

01.02.2023

Sănătate Cum influențează deficiența de vitamine și minerale căderea părului?
Vă luptați să vă mențineți un păr puternic și sănătos?  Ceea ce mulți oameni nu realizează este că creșterea părului are foarte mult de-a face cu dieta. Creșterea părului este un proces metabolic complex care necesită mai multe substanțe nutritive, vitamine și enzime. Dacă aveți o deficiență de vitamine atunci...

11.01.2023

fashiondays.ro
Stire Impactul consumului de alcool asupra afecțiunilor neurologice precum demenţa
Cercetătorii raportează că abținerea de la consumul de alcool poate crește de fapt riscurile de demență. Un consum redus până la moderat de alcool poate contribui la reducerea riscurilor de demență.

Un studiu recent condus de la centrul pentru îmbătrânirea sănătoasă a creierului a reaprins dezbaterea cu privire la...

08.12.2022

Sănătate Pătrunjel - beneficii incredibile pentru sănătatea organismului

Pătrunjelul este o plantă cu flori originară din zona mediteraneană. Cele două tipuri cele mai comune sunt cele cu frunze crețe, franțuzești și cele cu frunze plate italiene.
De-a lungul anilor, pătrunjelul a fost folosit pentru a trata afecțiuni precum hipertensiunea arterială, alergiile și bolile inflamatorii.

05.12.2022

fashiondays.ro